O hotelu

Hotel Amabilis, otvoren u svibnju 2012. godine, spada u kategoriju small luxury boutique hotela Republike Hrvatske. Hotel Amabilis u svojoj unikatnoj ponudi, omogućava predivna iskustva svim svojim gostima podržavajući:

31 smještajnu jedinicu sa pogledom na more, od kojih 29 čine sobe : Standard (2),  Superior (18), Deluxe (9); a preostale 2 smještajne jedinice čine očaravajući Deluxe  i Presidential Suite.

Unikatnu gastronomsku ponudu hotela čine dva luksuzno namještena  restorana AMABILIS i CHANDELIERS, koji će Vam omogućiti da počastite svoje nepce specijalitetima mediteranske kuhinje, i velikim izborom kvalitetnih hrvatskih i međunarodnih vina. Neizostavan dio ponude hotela su i NAUTILUS i AMABILIS LOBBY BAR, a koji god da Vi izaberete, u svakom ćete se osjećati upravo kao da se nalazite na veličanstvenom cruiseru koji klizi kroz ocean.

Luxury SPA AMABILIS gdje se gosti mogu opustiti uz raznovrsne masaže, tretmane lica i tijela, ili u saunama i bazenu. Otmjeni prostor, stručno osoblje, i vrhunska kozmetika, garancija su uspješnog tretmana i zadovoljnoga gosta.

U našim konferencijskim dvoranama možemo Vam organizirati razne sastanke, konferencije, teambuilding događanja…, sve u stručnom i elegantnom stilu hotela Amabilis!