Luxury SPA Amabilis

 

Gosti hotela mogu obnoviti duh i tijelo u relaksirajućem ambijentu naših sauna. Onima u potrazi za  osjećajem dubokog tjelesnog i mentalnog opuštanja preporučamo našu aromatiziranu parnu saunu.
Boravak u našoj finskoj sauni djelovat će blagotvorno na Vaš imunološki sustav te pospješiti razgradnju štetnih tvari, dok će aroma sauna  i turska kupelj otjerati osjećaj iscrpljenosti, opustiti Vaše mišiće i potaknuti dobro raspoloženje.

Nakon vrućih, ali ugodnih trenutaka provedenih u saunama nastavite se opuštati u udobnim ležaljkama predivnog ambijenta Relax zone, uz tihu glazbu i prekrasni pogled na more.

MASAŽE I TRETMANI LICA I TIJELA

Hotel Amabilis raspolaže s 4 multifunkcionalne prostorije u kojima se gosti mogu opustiti uz raznovrsne masaže, tretmane lica i tijela. Otmjeni prostor, stručno osoblje i vrhunska kozmetika garancija su uspješnog tretmana i zadovoljnoga gosta.

Prepoznajte moć dodira i priuštite masaže Vašem tijelu i duhu. Ovisno o Vašim željama i potrebama, izaberite između masažnih tehnika koje blagotvorno djeluju na opuštanje mišića, rješavanje napetosti i bolnih točaka, pospješuju cirkulaciju i drenažu tijela, doprinose boljoj razgibanosti i elastičnosti tijela te otklanjaju umor.

Naši wellness terapeuti rado će Vas savjetovati pri izboru Vama odgovarajućeg tretmana.