WINFORM

 Tecar CRV

TECAR CRV je neinvazivni i bezbolni sustav s produljenim djelovanjem koji obnavlja energiju  biokompatibilnih  stanica i ekstracelularnog matriksa, potiče kolagen, retikularna vlakna i elastin. Jamstvo visoke performanse protiv nedostataka poput bora, strija i gubitka elastičnosti kože i tonusa.

TECAR CRV daje biokompatibilnu energiju stanicama za  poboljšanje cijele kože i tjelesne aktivnosti, dajući energiju tijelu da reaktivira brzo pomlađivanje, također pomaže da se učinak sačuva na duže vrijeme.

TECAR CRV koristi ne-ionizirajuće zračenje koje se aktivira kretanjem elektrolita utječe na porast temperature, ima bio stimulirajući  i revitalizirajući učinak.

 

 

Tecar SIN

Primjena TECAR SIN-a do tkiva uključuje bio-stimulans i sinergijsko djelovanje tri simultane akcije: dijatermija, transdermalni sustav i ultrazvuk.

Stimulacija TECAR SIN-om je najučinkovitije u liječenju celulita i lokaliziranju masnoće u tijelu. Pomaže u smanjenju viška masnoće i smanjuje tonus na tkivu.

Tretman TECAR SIN-om omogućuje stimuliranje metaboličkih procesa npr. elastina, kolagena i sl, što je najbolja terapija protiv propadanja tkiva.

Oba visokosofisticirana uređaja utječu na slijedeće dijelove lica i tijela:

Lice: lifting lica, kožne pjege, pomlađivanje kože, revitaliziranje kože, bore oko očiju, usnice, vrat.                       

Tijelo: celulit, tonus mišića, lokaliziranje masnoće, pomlađivanje kože, nepravilnosti kože, toniranje grudi.